Αρχικη 2018-11-13T11:30:03+03:00
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ARCHIPELAGOS 

Αξέχαστη Διαμονή

Το Archipelagos είναι ένα άνετο και σύγχρονο ξενοδοχείο πόλης στο Ρέθυμνο Κρήτης . Είναι κτισμένο σε ένα λόφο έκτασης 3 στρεμμάτων με πανοραμική θέα το απέραντο γαλάζιο του Κρητικού Πελάγους, την παλιά πόλη και το Βενετσιάνικο κάστρο (Φορτέτσα).

Η φιλοσοφία του Archipelagos είναι να προσφέρει φιλοξενία με ανθρώπινη ζεστασιά από τους ιδιοκτήτες και το προσωπικό ,σε συνδυασμό με όλες τις  μοντέρνες προδιαγραφές και εγκαταστάσεις .

Στο Archipelagos δεν θα αισθανθείτε ξένοι σε ξένο τόπο.
Θα βρείτε φίλους που θα νοιαστούν για σας και που θα κάνουν με πολύ φροντιδα και χαμογελο τις διακοπές σας μια αξεχαστη εμπειρια.

ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΔΩΜΑΤΙΑ

Οικονομικά Δωμάτια

Τα δωμάτια αυτά δεν έχουν απρόσκοπτη θέα προς τη θάλασσα. Μερικά βλέπουν την πισίνα και άλλα τον κήπο. Το μέγεθός τους είναι 20 -30 m2 και έχουν όλα μπαλκόνι.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Superior δωμάτια με θέα θάλασσα

Η κατηγορία αυτή αντιπροσωπεύει την πλειονότητα των δωματίων μας. Τα δωμάτια αυτά έχουν μέγεθος 20-30 m2,εξοπλισμένα με όλες τις ανέσεις και έχουν όλα μπαλκόνι ή βεράντα με πανοραμική θέα προς το Κρητικό Πέλαγος, την γραφική παλιά πόλη και το κάστρο της Φορτέτσας. Εντελώς ανακαινισμένα το χειμώνα του 2019.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Superior διαμερίσματα με θέα θάλασσα

Αποτελούνται από δύο δωμάτια και μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι 4 άτομα. Το μέγεθος τους είναι 40-50 m2,εξοπλισμένα με όλες τις σύγχρονες ανέσεις έχουν όλα μεγάλο μπαλκόνι-βεράντα με πανοραμική θέα προς το Κρητικό Πέλαγος,την γραφική παλιά πόλη και το κάστρο της Φορτέτσας.  Εντελώς ανακαινισμένα το χειμώνα του 2019.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Κάντε τις διακοπές σας μια αξέχαστη εμπειρία.

Η καθαριότητα των δωματίων γίνεται σε καθημερινή βάση.
CHECK AVAILABILITY

Υπηρεσίες

Delicious Breakfast

Room Service

WiFi Internet free

Amazing View

Special Offers

We’re Here To Offer you The Best  Travel Experience!

Best Rates, Ideal Location & Helpfull Stuff

START YOU JOURNEY!