ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ARCHIPELAGOS RESIDENCE

Ευχάριστη Διαμονή

Το Archipelagos Residence είναι ένα οικονομικό ξενοδοχείο πόλης στο Ρέθυμνο Κρήτης. Είναι κτισμένο σε ένα λόφο έκτασης 3 στρεμμάτων με πανοραμική θέα το απέραντο γαλάζιο του Κρητικού Πελάγους και το Βενετσίανικο κάστρο (Φορτέτσα).

Η φιλοσοφία του Archipelagos Residence είναι να προσφέρει σπιτική φιλοξενία με ανθρώπινη ζεστασιά από τους ιδιοκτήτες, σε οικονομικά προσιτή τιμή. Στο Archipelagos Residence δεν θα αισθανθείτε ξένοι σε ξένο τόπο. Θα βρείτε φίλους που θα νοιαστούν για σας και που θα κάνουν με πολύ αγάπη και απέριττο τρόπο τις διακοπές σας αξέχαστες.

ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΔΩΜΑΤΙΑ

Οικονομικά Δωμάτια

Τα δωμάτια αυτά δεν έχουν απρόσκοπτη θέα προς τη θάλασσα. Μερικά βλέπουν την πισίνα και άλλα τον κήπο. Το μέγεθός τους είναι 20 -30 m2 και έχουν όλα μπαλκόνι.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Δωμάτια με Θέα Θάλασσα

Η κατηγορία αυτή αντιπροσωπεύει την πλειονότητα των δωματίων μας. Τα δωμάτια αυτά έχουν μέγεθος 20-30 m2 και έχουν όλα μπαλκόνι με πανοραμική θέα προς το Κρητικό Πέλαγος και τη Φορτέτσα.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Διαμερίσματα

Αποτελούνται από δύο δωμάτια και μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι 4 άτομα. Το μέγεθος τους είναι 40-50 mκαι έχουν όλα μεγάλο μπαλκόνι με πανοραμική θέα προς το Κρητικό Πέλαγος και τη Φορτέτσα.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Ζήστε ευχάριστες στιγμές μαζί μας

The cleaning of rooms is in daily base.
ΕΛΕΓΞΤΕ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Υπηρεσίες

πρωινό

Room Service

ελεύθερο WiFi Internet

Καταπληκτική θέα

Special Offers

Είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε εξαιρετικές διακοπές

Χαμηλή τιμή, Ιδανική τοποθεσία & Εξυπηρετικό προσωπικό  

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ !